Lista de produse dupa marca Nufarm

Acaricid Apollo 500 SC

  Apollo 500 SC este un acaricid de contact care actioneaza in principal ca ovicid cu efect si asupra formelor mobile in stadiul de larve in culturile de pomi fructiferi, vita de vie, vinete, castraveti si tomate.

  Adjuvant Spray Gard

   Spraygard este un adjuvant de acoperire cu o formulare unica, de culoare alb galbui şi contine 400 g/l polimer di–1–p menthene si alcool etoxilat.

   Erbicid Crew Ace 0,5L

    Crew Ace se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp si o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare crem.

    Erbicid Dicopur Top

     Erbicid Dicopur Top

     rating
     : 3 In stoc
     14,50 lei

     DICOPUR TOP 464 SL se prezintă sub forma unui lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-brun, ce conține 344 g/l acid 2,4 D din sare de dimetilamina și 120 gr/l dicamba.

     Erbicid grau si porumb...

      Dicopur D este un erbicid selectiv si sistemic ce combate buruienile dicotiledonate din cultura de grau si porumb.

      Substanta activa: acid 2.4D 600 g/l.

      Erbicid Total Clean Up Xpert

       Clean Up Xpert este un erbicid total cu actiune sistemica si se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare galben pal, fara miros specific.

       Fungicid Champ 77 WG

        CHAMP 77 WG este un fungicid/bactericid ce se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fără tendința de sfărâmare, de culoare bleu vernil. Se aplică în perioada de vegetație, la avertizare, ca tratament foliar preventiv și curativ.

        Fungicid Cuproxat Flowable 1 litru

         Caracteristici: Este o ingrijire fungicida previne si stopeaza mana si unele bacterioze  la vita de vie, cartofi, legume.Se utilizează pentru combaterea moniliozei, arsurii bacteriene și a rapanului în cazul pomilor fructiferi.

         Fungicid de contact Coppermax

          Coppermax este un fungicid care se prezinta sub forma de granule de culoare albastra dispersabile in apa cu un continut de 500 g/l cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru.

          Fungicid Orius 25 EW 1 litru
          • Stoc epuizat

          ORIUS 25 EW este un fungicid sistematic pe bază de tebuconazol, substanță activă din grupa chimică a triazolilor. Acesta acționează prin înhibarea pe două căi a biosintezei ergosterolului în pereții celulari ai organismelor tință.

          Fungicid tratament samanta Tenazol 60 FS - 1 litru

           Tenazol 60 FS este un fungicid sistemic, sub forma lichida, pentru tratarea semintelor de cereale.
           Culturi: grau si orz.

           Insecticid Bactospeine DF biologic

            Bactospeine este un insecticid biologic pentru combaterea omizilor defoliatoare, molii, fluturi dintr-un numar mare de culturi.

            Alternativa bio pentru o productie curata si sanatoasa.

            Aveți întrebări?