Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Scaune terasa / gradina

Terasa este locul pe care cu totii il asociem cu relaxarea, voia-buna si prietenii – iar pentru a ne putea bucura de momente de calitate, avem nevoie de un spatiu comod si confortabil. Scaunele de terasa si gradina sunt elementul cheie al decorului terasei si tot ele ”dicteaza” energia locului. 

 

Daca iti doresti sa iti amenajezi o terasa atragatoare, moderna si confortabila, atunci comanda scaune de gradina din oferta PlantMaster. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie scaune pentru terasa elegante si confortabile, astfel incat sa petreci ore indelungate alaturi de cei dragi.

 

In oferta magazinului nostru online, vei gasi scaune de gradina realizate din materiale de calitate superioara, rezistente la conditiile meteorologice si factorii UV fara sa le fie afectate culoarea sau forma. Fie ca iti doresti sa-ti amenajezi terasa gradinii cu scaune din lemn, fie din metal, ratan sau plastic – la PlantMaster gasesti toate tipurile si modelele de scaune potrivite nevoilor tale si gustului tau.

 

In plus, scaunele din oferta noastra au un design elegant, culori delicate, ce iti vor completa perfect decorul si tema aleasa. Fie ca alegi un model clasic sau modern, cu siguranta se va integra fara probleme in decorul terasei tale.

Piesele de mobilier de gradina din oferta PlantMaster beneficiaza de cel mai bun pret din online. Totodata, iti asiguram livrarea scaunelor prin curier sau flota proprie. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda si scaunele vor ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Consulta oferta completa, alege modelul dorit, plaseaza comanda si... gata! Scaunele ajung la tine!

PLATĂ ÎN RATE
Scaun de grădină sau terasă Bali Curver - grafit

  Scaun de grădină sau terasă Bali Curver Grafit 206056, este într-adevăr scaunul ideal pentru grădina ta. Un spătar confortabil, profilat corespunzător, cu o textură din țesătură de ratan și cotiere stabile asigură confortul optim pentru șezut. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită. Este un scaun modern, elegant care combină confortul cu un stil simplu, atemporal.

  PLATĂ ÎN RATE
  Fotoliu de grădină Harmony Keter - grafit
   Fotoliu de grădină Harmony Keter Grafit, este fotoliul elegant si confortabil, cu un spătar larg si design unic, alegerea potrivită pentru o grădină sau terasă modernă. Un spătar confortabil, profilat corespunzător, cu o textură din imitație de lemn, cotiere stabile, asigură confortul optim pentru șezut.
   PLATĂ ÎN RATE
   Scaun rotund din răchită cu aspect vintage

    Dimensiuni: 78 x 62 x 72 cm (L x Î x )
    Greutate: 120 kg

    PLATĂ ÎN RATE
    Scaun din lemn vintage Antony

     Acest scaun frumos și extrem de confortabil Antony  vă asigură că vă puteți bucura oricând de soarele frumos și cald.Scaunul este extrem de robust și foarte relaxant. Perfect pentru a lua la plajă, un debarcader sau doar în curtea din spate.

     PLATĂ ÎN RATE
     Scaun de grădină sau terasa cu finisaj vintage

      0Dimensiuni: 57X62X81CM
      Culoare: ratan, negru

      MF.4690

      PLATĂ ÎN RATE
      Scaun de gădina Brown Cube - maro

       Scaun de gădina Brown Cube - maro  209435, cu perna este un scaun cu funcționalitate suplimentară a cutiei de depozitare, a cărui originalitate se află în forma sa simplă. Produsul poate servi drept scaun, masă sau suport pentru picioare. O paletă de culoare caldă, clasică și o textură de suprafață originală, asemănătoare cu ratan, va potrivi gusturilor evenimentului celor mai pretențioși utilizatori.

       PLATĂ ÎN RATE
       Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino
       • Stoc epuizat

       Scaun de grădină Ibiza Keter - cappuccino 221206, Ibiza este un nume care este asociat imediat cu vacanțele și timpul petrecut plăcut. Este un scaun confortabil, elegant, cu cotiere și spătar lat, o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern.

       PLATĂ ÎN RATE
       Scaun de grădină Keter Dante - grafit
       • Stoc epuizat

       Scaun de grădină Keter Dante - grafit, cu spătarul înalt este o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită.

       PLATĂ ÎN RATE
       Scaun de grădină Sicilia Keter - alb
       • Stoc epuizat

       Scaun de grădină Sicilia Keter - alb, este un scaun universal care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte rezistent. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă.

       PLATĂ ÎN RATE
       Scaun de grădină Sicilia Keter - verde
       • Stoc epuizat

       Scaun de grădină Sicilia Keter Verde, este un scaun universal care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte rezistent. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă.

       PLATĂ ÎN RATE
       Scaun de grădină Sicilia Keter - grafit
       • Stoc epuizat

       Scaun de grădină Sicilia Keter Grafit, este un scaun universal care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte confortabil. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă.

       PLATĂ ÎN RATE
       Scaun de grădină Sicilia Keter - cappuccino
       • Stoc epuizat

       Scaun de grădină Sicilia Keter Cappuccino, este un scaun universal care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte rezistent. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă.

       PLATĂ ÎN RATE
       Fotoliu de grădină sau terasă Santorini Keter - verde
       • Stoc epuizat

       Fotoliu de grădină sau terasă Santorini Keter Verde 220570, este un fotoliu de grădină foarte confortabil, elegant, cu cotiere largi și spătar lat, este o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită.

       PLATĂ ÎN RATE
       Scaun cu brațe Mina - Cappuccino

        Scaun cu brațe Mina - Cappuccino 209720, elegant și confortabil va lumina zilele de vară pe terasă, balcon sau în grădină. Un spătar profilat corespunzător, cu o suprafață care imită o țesătură naturală de ratan asigură un confort ridicat de utilizare, o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern.

        PLATĂ ÎN RATE
        Scaun de grădină Ibiza Keter - grafit
        • Stoc epuizat

        Scaun de grădină Ibiza Keter Grafit 206975, Ibiza este un nume care este asociat imediat cu vacanțele și timpul petrecut plăcut. Este un scaun confortabil, elegant, cu cotiere și spătar lat, este o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern.

        PLATĂ ÎN RATE
        Scaun cu brațe Mina - maro

         Scaun cu brațe Mina - maro 209239, elegant și confortabil va lumina zilele de vară pe terasă, balcon sau în grădină. Un spătar profilat corespunzător, cu o suprafață care imită o țesătură naturală de ratan asigură un confort ridicat de utilizare, o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită.

         PLATĂ ÎN RATE
         Scaun pliabil bistro Antonio - negru

          Dimensiuni: 40x38x90 cm

          PLATĂ ÎN RATE
          Set de două mese rotunde bistro Antonette
          • Stoc epuizat

          Dimensiuni: 38 și 32 cm
          Greutate: 6 kg
          Material: metal, mozaic ceramic

          PLATĂ ÎN RATE
          Scaun din lemn de tec Marshall
           • Dimensiuni: 30x30x40cm

           • Material: tec.
           PLATĂ ÎN RATE
           Taburet din ratan Oscar, negru

            Culoare: Negru

            Material: Ratan

            Dimensiuni: 50 x 37,5 cm (diam. x î)

            PLATĂ ÎN RATE
            Scaun suspendat Morrys

             Scaun suspendat Morrys

             Stoc epuizat
             1.904,00 lei

             Bucurați-vă de zile frumoase însorite, relaxându-vă în acest scaun superb suspendat. 

             PLATĂ ÎN RATE
             Scaun cu brațe Ionathan - maro

              Scaunul cu brațe Ionathan - maro, v-a fi alegerea potrivită pentru o grădină sau terasă modernă . Un spătar confortabil, profilat corespunzător, cu o textură din țesătură de ratan, cotiere stabile, și pernele incluse la fiecare fotoliu asigură confortul optim pentru șezut. Este un scaun modern, elegant care combină confortul cu un stil simplu, atemporal, principalul avantaj al acestui scaun extrem de confortabil este un spătar foarte confortabil.

              PLATĂ ÎN RATE
              Scaun cu brațe Ionathan - Cappuccino

               Scaunul cu brațe Ionathan - Cappuccino, v-a fi alegerea potrivită pentru o grădină sau terasă modernă . Un spătar confortabil, profilat corespunzător, cu o textură din țesătură de ratan, cotiere stabile, și pernele incluse la fiecare fotoliu asigură confortul optim pentru șezut.

               PLATĂ ÎN RATE
               Scaun de grădină Keter Dante - cappuccino
               • Stoc epuizat

               Scaun de grădină Keter Dante - cappuccino, cu spătarul înalt este o combinație între confortul absolut al utilizării și un design modern. Spătarul ușor rotunjit și cotierele simplificate garantează confortul și relaxarea deplină într-o zi însorită.

               Aveți întrebări?