Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre

Seminte rosii / tomate

Rosiile carnoase si gustoase, ca cele din gradina bunicii, nu trebuie sa ramana doar o amintire. Acum, le poti savura chiar din gradina ta! PlantMaster.ro iti pune la dispozitie o gama variata de seminte de rosii, care sa iti ofere fructe din care sa faci salata ca cea din amintirile copilariei.

 

In oferta magazinului nostru online, vei gasi seminte pentru culturi de rosii in camp deschis, in gradina sau solarii. Fie ca iti doresti sa cultivi doar ”cateva randuri” de rosii, pentru a te bucura de fructe proaspete chiar de la tine din gradina, fie ca iti doresti culturi mari, in camp deschis, pentru comercializare – PlantMaster.ro iti pune la dispozitie o oferta variata de soiuri de rosii, adaptate cerintelor si nevoilor fiecarui client. Perioada medie de vegetatie a acestora este de peste 120 de zile.

 

Fructele se desprind usor, sunt frumos colorate si potrivite pentru consum atat in stare proaspata, cat si pentru conservare sau industrializare. In plus, sunt ferme, tari si rezista bine la transport si manipulare. Acestea se pot recolta pana la aparitia primului ger. Plantele sunt tolerante la viroze, fusarium si verticillium.

Consulta oferta de seminte de rosii si vei avea posibilitatea sa alegi intre seminte de tomate pentru soiuri timpurii, cu crestere determinata sau nedeterminata, de diferite forme. Indiferent de soiul ales, cu siguranta te vei bucura de rosii ce se remarca prin gustul deosebit si aroma desavarsitae. Comanda produsul dorit si bucura-te de rezultate. Pentru o cultura bogata, PlantMaster.ro iti recomanda ca inainte de plantare sa citesti recomandarile producatorului privind semintele de tomate alese si sa tii cont de instructiunile acestuia.

Seminte de tomate Mobil

  Soi semitimpuriu cu coronament foarte puternic.

  Gramaj: 1 gr.

  Seminte de tomate Mobil

   Tomate cu creştere determinată, recomandat pentru culturi în câmp liber. Perioada de vegetaţie este cuprinsă între 130-135 zile. Fructele se desprind uşor, sunt rotund turtite, frumos colorate, cu greutate între 120-140 g, potrivite atât pentru consum în stare proaspătă cât şi pentru conservare.

   Seminte de tomate Lugas F1

    Hibrid cu creştere nedeterminată, recomandat pentru cultivare palisată în câmp liber şi solare neîncălzite. Fructele sunt rotund-alungite, de 60- 70 g, ferme, tari, delicioase. 

    Seminte de tomate Kecskeméti jubileum

     Soi semitimpuriu, cu creştere determinată, recomandat pentru culturi în câmp liber.

     Seminte de tomate San Marzano

      Soi semitimpuriu, cu creștere determinată, tip lucullus, foarte productiv. Forma fructului este alungită, cu greutatea medie de 80-100 g. 

      Seminte de tomate Sultan F1

       Sultan F1 este un hibrid detomate cu crestere determinata, olandez, din gama Bejo.

       Semințe tomate Ghittia - 3.000 sem

        Ghittia este o varietate standard de tomate, ce prezinta crestere nedeterminata si fructe mari, caracterizate printr-un gust deosebit.Tomatele Ghittia prezinta plante viguroase ce ofera fructe rotunde, cu 3-4 lojii seminale, uniforme de culoare rosie, foarte intensa. Rosiile Ghittia sunt ideale pentru cei ce doresc tomate cu gustul apropiat rosiilor vechi.

        Semințe Tomate Pearson sel D’Albenga F1

         Semințe de calitate Italiană care produce fructe de mari dimensiuni!

         4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
         Semințe Tomate Qualitet F1 500 sem.

           Cauți Semințe de Calitate? Noi îți Oferim Semințe Tomate Qualitet F1 de Calitate Superioară!

          4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
          Semințe Tomate Gravitet F1 500 sem.

           Gravitet F1 este un hibrid de tomate extratimpurii, semideterminate, pentru cultura în solar și seră.

           4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
           Seminte de tomate Kingset F1, 500 seminte, Syngenta

            Kingset F1 este un nou hibrid de tomate nedeterminate din gama Syngenta ce se remarca in primul rand prin timpurietea sa, prin calitatea fructelor sale si gustul excelent.

            Seminte de tomate Inima de Bou

             Varietate de masă semi-timpurie. Plantă înaltă, viguroasă,cu fruct voluminos și neted, în formă de inimă de bou, cu semințe puține,de culoare roșu intens.

             Aveți întrebări?