Filtrează:
Tip Semințe
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Seminte de rucola

Rucola face parte din familia brassicaceae si este inrudita cu broccoli, conopida si varza. Aceasta are o compozitie complexa din punct de vedere nutritional, fiind o sursa importanta de vitamine (A, C, K, folat), minerale, beta-caroten. Rucola detine si proprietati antiinflamatoare si este saraca in calorii.

 

Aceasta planta este cultivata si folosita in bucataria italieneasca din cele mai vechi timpuri. In perioada Imperiului Roman, rucola era extrem de apreciata pentru calitatile sale afrodisiace.

 

Un avantaj al acestei plante este ca se cultiva relativ usor. Frunzele de rucola sunt bune de recoltat la 25-35 de zile de la rasarirea semintelor, ceea ce face ca aceasta cultura sa aduca un profit bun la scurt timp de la infiintare.

 

PlantMaster iti pune la dispozitie o gama variata de seminte de rucola, astfel incat sa poti avea propriile culturi. Aceasta planta are cerinte moderate de umiditate si prefera solurile revene. Se recomanda irigarea prin picurare. Lipsa apei conduce la aparitia gustului amar.

 

Consulta oferta completa de seminte de rucola si comanda soiul potrivit preferintelor tale. Profita de ofertele de pret avantajoase si ai livrare rapida, chiar la tine acasa.

Seminte de Rucola

  Seminte de Rucola

  rating
  Stoc epuizat
  2,50 lei

  Este o planta timpurie care creste repede si nu necesita ingrijiri deosebite. Se seamana de primavara pana toamna chiar si in jardiniere.

  Aveți întrebări?