Filtrează:
Tip Semințe
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Seminte sfecla

Sfecla rosie are un continut ridicat de vitamina B, mangan, fibre, fier, fosfor si vitamina C. Aceasta este una dintre plantele cu cele mai mari beneficii pentru sanatatea ficatului. Sucul de sfecla, de exemplu, este unul dintre cele mai bune surse de antioxidanti si nitrati naturali.

 

PlantMaster intelege cat de importanta este introducerea sfeclei rosii in consumul zilnic, asa ca iti pune la dispozitie o gama variata de seminte de sfecla. Cultiva aceasta planta minune in gradina ta si bucura-te de beneficiile sale asupra sanatatii.

 

Cum se cultiva semintele de sfecla?

 

In Romania, se cultiva urmatoarele soiuri de sfecla rosie:

·       Rubiniu, un soi semi-timpuriu, care se cultiva din 2005;

·       Reta;

·       Regat;

·       de Arad, cultivat inca din 1991.

 

Culturile de sfecla rosie se infiinteaza prin semanat. Culturile premergatoare recomandate de agronomi includ tomate, ardei, varza, castraveti, ceapa, mazare verde si vinete – pentru sfecla semanata primavara.

 

Culturile timpurii sunt destinate obtinerii radacinilor de sfecla rosie pentru consum in timpul verii. Culturile de toamna sunt destinate radacinilor pentru pastrare si consum in timpul iernii.

 

Consulta oferta completa de seminte si comanda soiul potrivit perioadei de insamantare vizate. Profita de ofertele de pret avantajoase si include sfecla rosie in culturile si alimentatia ta.

Aveți întrebări?