Filtrează:
Tip Semințe
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Seminte sfecla furajera

Sfecla furajera reprezinta un furaj valoros, suculent si foarte hranitor pentru animalele din gospodaria ta. Aceasta specie este recomandata pentru introducerea in alimentatia tuturor animalelor: cabaline, bovine, suine sau ovine.

 

PlantMaster iti pune la dispozitie o gama complexa de seminte de sfecla furajera. Aceasta este o planta bienala si in primul an de vegetatie se formeaza corpul sfeclei, iar in al doilea an se formeaza ramurile florifere care fructifica. Corpul sfeclei se recolteaza in primul an de vegetatie si este format din epicotil, hipocotil si radacina.

 

Semintele de sfecla furajera se pot semana doar daca solul a atins o temperatura optima, de minimum 6-7 grade Celsius. Se poate semana incepand cu lunile martie-aprilie, in functie de conditiile meteorologice. Cel mai potrivit moment pentru a incepe recoltarea este acela cand frunzele incep sa prinda o nuanta de galben. In cazul in care se va utiliza in stare proaspata, sfecla furajera se va recolta in luna august.

 

Consulta oferta completa de seminte si comanda produsele de care ai nevoie pentru o alimentatie sanatoasa a animalelor din gospodaria ta.

Seminte de sfecla furajera Ursus Poly

  Seminte de sfecla furajera Ursus Poly

  rating
  Stoc epuizat
  7,00 lei

   Beneficii: este rezistenta la boli si daunatori, nu necesita aplicarea unui numar mare de tratamente, are un potential de productie ridicat, productia de radacini: 100 – 125 tone/ha; productia de substanta uscata: 12 – 14 tone/ha, productia de frunze: 28 – 35 tone/ha.

  Aveți întrebări?