Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Set mobilier gradina / terasa

Iti doresti amenajarea unui spatiu de relaxare in curte? Nu mai astepta! PlantMaster are o gama variata de seturi mobilier gradina / terasa, ideale pentru a-ti transforma visul in realitate. 

 

Un set mobilier exterior gradina / terasa poate fi format din masa, fotolii si canapea de exterior, perfecte pentru momentele de relaxare cu familia si cu prietenii. Articolele din gama noastra sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, rezistente la razele UV, care nu se decoloreaza in timp, din cauza intemperiilor vremii. In plus, seturile sunt usor de asamblat si beneficiaza de un design elegant si rafinat, usor de integrat in orice tip de decor. Mai mult decat atat, produsele sunt usor de intretinut si le gasesti intr-o gama de nuante calde si originale.

 

Fie ca alegi seturi din ratan sau realizate din cadru metalic, acestea sunt foarte rezistente si isi pastreaza aspectul elegant pentru o perioada indelungata. Produsele realizate din cadru metalic sunt acoperite cu pulbere rezistenta la rugina. Aceste seturi sunt perfecte pentru amenajarea spatiilor de relaxare in aer liber pe terasa, balcon, veranda sau curte. 

 

Setul de mobilier terasa / gradina este perfect si pentru amenajarea teraselor restaurantelor, astfel incat clientii sa se simta comod si confortabil in timp ce se relaxeaza la o cafea cu amicii. Fie ca iti doresti un astfel de set pentru amenajarea unui spatiu din curtea sau gradina personala, fie ca iti doresti amenajarea unei terase a unui restaurant – produsele din oferta noastra sunt ideale si asigura tot confortul necesar pentru relaxare deplina.

Consulta oferta completa de produse si comanda setul de care ai nevoie. PlantMaster iti garanteaza calitatea superioara a articolelor si livrare rapida, prin curierat, chiar in locatia precizata de tine.

PLATĂ ÎN RATE
Set mobilier grădină cu 4 elemente ProGarden

  Masa: 785X575X435mm
  2 x scaune: 630X610X750mm
  Canapea: 800X600X1.000mm

  PLATĂ ÎN RATE
  Set mobilier pentru balcon Clover, 3 piese- maro

   Setul conține: o masă din lemn și 2 scaune. Masa este potrivită pentru așezarea pe perete, ideală pentru spații mici, cum ar fi balconul sau terasa. Atât masa, cât și scaunele sunt pliabile, astfel încât să fie ușor de depozitat și să ocupe puțin spațiu.

   PLATĂ ÎN RATE
   Mobilier grădină Salemo Weekend Keter - maro

    Mobilier grădină Salemo Weekend Keter Maro  întruchipează frumusețea și eleganța într-un singur set. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și balcoane mai mici. Setul este format dintr-o masă și două scaune cu perne moi.

    PLATĂ ÎN RATE
    Set mobilier gradina Urban Duo - Grafit
    • Stoc epuizat

    SET mobilier gradina Urban Duo - Grafit  întruchipează frumusețea și eleganța într-un singur set. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și balcoane mai mici. Setul este format dintr-o masă și două scaune cu perne moi. Eleganța, confortul și un design ergonomic garantează o relaxare plăcută în aer liber. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului.

    PLATĂ ÎN RATE
    Set mobilă grădină Keter Modena - maro
    • Stoc epuizat

    Set mobilă grădină Keter Modena Maro, set ideal care prezintă stilul original și elegant pentru o grădină modernă si ideală. Colecția de mobilă este formată dintr-o canapea dublă largă și confortabilă, 2 fotolii și o masă elegantă.

    PLATĂ ÎN RATE
    Set mobilier bistro 3 piese, negru

     Bucurați-vă în aer liber pe terasă, balcon, verandă sau curte. Perfect pentru micul dejun brunch-uri, mese sau folosiți-l ca o mică zonă de relaxare a cafenelei. Structura cadrului din oțel acoperit cu pulbere, rezistent la rugină.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilă grădină Keter Orlando - grafit
     • Stoc epuizat

     Set mobilă grădină Keter Orlando Grafit 226515, este un set de mobilier pentru gradina care poate fi utilizat atât în interior, cât și în aer liber, pe terase, grădini precum și pe balcon. Designul, eleganța și confortabilitatea fiind  principalele caracteristici ale setului de mobilier. Setul este compus dintr-o canapea largă confortabilă de 2 persoane, 2 fotolii și o masă pătrată.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier grădină Korfu Fiesta - maro
     • Stoc epuizat

     Set mobilier grădină Korfu Fiesta Antracit de 6 persoane, este o altă ofertă din linia Corfu cu o tesatura asemănătoare din ratan, format din: două fotolii, două canapele duble și o masă mare dreptunghiulară. Perfect pentru amenajarea de spații mari, ideal atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier terasă Keter Chelsea - cappuccino
     • Stoc epuizat

     Set mobilier terasă Keter Chelsea - cappuccino 227745, este un set de mobilier format din două scaune și o masă rotundă cu un aspect de mobilier bistro englezesc. Suprafața mobilierului cu textură din țesătură de ratan cu scaun și picioare de masă metalic creează o combinație vizuală plăcută și elegantă

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier balcon sau terasă Keter Chelsea - maro
     • Stoc epuizat

     Set mobilier balcon sau terasă Keter Chelsea Maro 230678, este un set de mobilier format din două scaune elegante curbate și o masă rotundă cu un aspect de mobilier bistro englezesc. Suprafața mobilierului cu textură din țesătură de ratan cu scaun și picioare de masă metalic creează o combinație vizuală plăcută și elegantă.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier balcon Keter Rosario - cappuccino
     • Stoc epuizat

     Set mobilier balcon Keter Rosario Cappuccino, este un set de mobilier format din două fotolii elegante, drepte moderne și o masă cu un aspect de mobilier bistro englezesc. Suprafața mobilierului cu textură din țesătură de ratan cu scaun creează o combinație vizuală plăcută și elegantă.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier balcon Keter Rosario - maro
     • Stoc epuizat

     Set mobilier balcon Keter Rosario Maro, este un set de mobilier format din două fotolii elegante, drepte moderne și o masă cu un aspect de mobilier bistro englezesc. Suprafața mobilierului cu textură din țesătură de ratan cu scaun creează o combinație vizuală plăcută și elegantă.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilă grădină Keter Emma - grafit Box
     • Stoc epuizat
     Set mobilă grădină Keter Emma Grafit Box, produs 100% din materiale reciclabile, prezintă cel mai înalt confort de utilizare, set unic care prezintă stilul original și elegant. Colecția de mobilă este formată dintr-o canapea dublă largă și confortabilă, 2 fotolii și o masă pătrată și cu funcția de depozitare.
     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilă grădină Keter Emma- grafit Chicago
     • Stoc epuizat

     Set mobilă grădină Keter Emma Grafit Chicago, produs 100% din materiale reciclabile, prezintă cel mai înalt confort de utilizare, set unic care prezintă stilul original și elegant. Colecția de mobilă este formată dintr-o canapea dublă largă și confortabilă, 2 fotolii și o masă pătrată model Chicago.

     PLATĂ ÎN RATE
     Mobilier grădină Salemo Weekend Keter - cappuccino
     • Stoc epuizat

     Mobilier grădină Salemo Weekend Keter - Cappuccino  întruchipează frumusețea și eleganța într-un singur set. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și balcoane mai mici.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier balcon Keter Rosario - grafit
     • Stoc epuizat

     Set mobilier balcon Keter Rosario Grafit, este un set de mobilier format din două fotolii elegante, drepte moderne și o masă cu un aspect de mobilier bistro englezesc. Suprafața mobilierului cu textură din țesătură de ratan cu scaun creează o combinație vizuală plăcută și elegantă.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier grădină Keter Emily - grafit
     • Stoc epuizat

     Set mobilier grădină Keter Emily Grafit, este o altă ofertă din linia Keter. Setul Emily – este un mobilier cu o textură simplă din polipropilenă ideal pentru o curte sau gradina. Setul include o canapea, două scaune cu cotiere și o masă dreptunghiulară.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set mobilier grădină Urban Duo - Maro

      Set mobilier grădină Urban Duo - maro întruchipează frumusețea și eleganța într-un singur set. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și balcoane mai mici. Setul este format dintr-o masă și două scaune cu perne moi.

      PLATĂ ÎN RATE
      Set mobilier grădină ratan Keter Georgia - grafit
      • Stoc epuizat

      Set mobilier grădină ratan Keter Georgia - grafit, foarte rezistente la uzură, este o altă ofertă din linia Keter. Setul Georgia – este un mobilier cu o textură simplă asemănătoare ratanului, alcătuit din 2 fotolii, o masă și canapea dublă, ideale pentru o curte, terasă sau grădină.

      PLATĂ ÎN RATE
      Set mobilă grădină Keter Modena - grafit
      • Stoc epuizat
      PLATĂ ÎN RATE
      Set mobilă grădină Keter Orlando - maro
      • Stoc epuizat

      Set mobilă grădină Keter Orlando Maro 228017, este un set de mobilier pentru gradina care poate fi utilizat atât în interior, cât și în aer liber, pe terase, grădini precum și pe balcon. Designul, eleganța și confortabilitatea fiind  principalele caracteristici ale setului de mobilier. 

      PLATĂ ÎN RATE
      Set mobilier grădină Urban Duo - Cappucino

       Mobilier grădina Urban Duo - Cappuccino 227630 întruchipează frumusețea și eleganța într-un singur set. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și balcoane mai mici. Setul este format dintr-o masă și două scaune cu perne moi. Eleganța, confortul și un design ergonomic garantează o relaxare plăcută în aer liber. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului.

       PLATĂ ÎN RATE
       Mobilier de grădină Rattan Deluxe - cappuccino

        Set mobilier de grădină Rattan Deluxe Cappuccino, cel mai înalt confort de utilizare, set unic care prezintă stilul original și elegant – acestea sunt calitățile principale ale setului din Rattan Deluxe. Colecția de mobilă este formată dintr-o canapea triplă largă și confortabilă, 2 scaune și o masă pătrată.

        PLATĂ ÎN RATE
        Mobilier de gradina Noblessse - cappuccino

         Set mobilier de gradina Noblessse - cappuccino, un set unic și extrem de elegant, format dintr-o canapea de colț pentru 5-6 persoane și o masă dreptunghiulară.

         PLATĂ ÎN RATE
         Mobilier de grădină Noblesse - maro

          Set mobilier de grădină Noblesse - maro un set unic și extrem de elegant, format dintr-o canapea de colț pentru 5-6 persoane și o masă dreptunghiulară. Aspectul natural al mobilierului este realizat datorită unui material inspirat din ratan. Setul funcționează ideal ca mobilier de luat masa, ideală pentru petrecerile organizate în grădină sau pe terasă, cât și pentru relaxare.

          PLATĂ ÎN RATE
          Mobilier de grădină Noblesse - grafit

           Mobilier de grădină Noblesse - grafit, un set unic și extrem de elegant, format dintr-o canapea de colț pentru 5-6 persoane și o masă dreptunghiulară. Aspectul natural al mobilierului este realizat datorită unui material inspirat din ratan. Setul funcționează ideal ca mobilier de luat masa, ideală pentru petrecerile organizate în grădină sau pe terasă, cât și pentru relaxare.

           PLATĂ ÎN RATE
           Set de grădină EMI - cappucino

            Set de grădină EMI - cappucino cu canapea de 3 persoane 246144, este mobilierul ideal care poate fi utilizat atât în interior, cât și în aer liber, pe terase, grădini precum și pe balcon. Designul, eleganța și confortabilitatea fiind  principalele caracteristici ale setului de mobilier. Setul este compus dintr-o canapea largă confortabilă de 3 persoane, 2 fotolii și o masă pătrată cu spațiu de depozitare.

            PLATĂ ÎN RATE
            Mobilier de grădină Emi - grafit

             Set mobilă grădină Emi cu canapea de 3 persoane grafit 246156, este mobilierul ideal care poate fi utilizat atât în interior, cât și în aer liber, pe terase, grădini precum și pe balcon. Designul, eleganța și confortabilitatea fiind  principalele caracteristici ale setului de mobilier. Setul este compus dintr-o canapea largă confortabilă de 3 persoane, 2 fotolii și o masă pătrată cu spațiu de depozitare.

             PLATĂ ÎN RATE
             Set mobilier grădină Urban - Maro
              Set mobilier grădină Urban - maro de 4 persoane, este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. Setul se caracterizează printr-un design modern inspirat dintr-o țesătură din ratan natural. O construcție robustă și bine gândită a setului asigură stabilitatea și confortul optim al utilizării. Setul include o canapea dublă, două fotolii și o masă.
              PLATĂ ÎN RATE
              Set mobilier grădină Urban - Cappuccino

               Set mobilă grădină Urban - cappuccino de 4 persoane, este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. Setul se caracterizează printr-un design modern inspirat dintr-o țesătură din ratan natural.

               PLATĂ ÎN RATE
               Set mobilier grădină Urban - Grafit
                Set mobilier grădină Urban - grafit  de 4 persoane, este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort.
                PLATĂ ÎN RATE
                Set mobilier Mondena cu 4 elemente ProGarden

                 Masă: 785 x 575 x 435 mm
                 2x Fotolii : 630 x 610 x 750 mm
                 Canapea: 800 x 600 x 1000 mm

                 Aveți întrebări?