Acer palmatum Going Green P10,5 - Arțar japonez Going Green

Previous
Next

Arțarul japonez Going Green poate fi crescut un arbore de talie mică sau un arbușt cu mai multe ramuri cu aspect minunat. Plantează în partea semi-umbrită a grădinii!

Dimensiune de livrare: arbușt cu o înălțime de 30-50 cm, cu mai multe ramuri, în starea potrivită sezonului

70,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Arțarul japonez Going Green poate fi crescut un arbore de talie mică sau un arbușt cu mai multe ramuri cu aspect minunat. Plantează în partea semi-umbrită a grădinii!

Dimensiune de livrare: arbușt cu o înălțime de 30-50 cm, cu mai multe ramuri, în starea potrivită sezonului

Arțarii japonezi devin din ce în ce mai populari și în grădinile ornamentale din țara noastră. Frunzișul soiului Going Green se transformă din verde în galben odată cu sosirea toamnei. Este ușor de cultivat și poate fi crescut într-un copac mic, frumos, de 3-5 metri înălțime. Arțarii japonezi pot aduce culoare grădinii, arată bine plantat lângă HostaHeuchera.

Se poate planta în straturi de flori ca plantă principală, arată bine și în straturi înălțate. Trebuie să aveți grijă de un mediu suficient de umed, deoarece așa crește și în locul său original. Arțarul japonez Going Green se simte foarte bine în mediul copacilor decorativi, în locuri dens plantate, semiumbrite.

Nevoile arțarului japonez Going Green:

Condiții de lumină: Cel mai bun loc în grădină este un mediu semiumbrit, umed. Culoarea frunzișului se poate estompa în umbră completă. Nu-i place soarele fierbinte toată ziua, eviați asta.

Sol: Arțarul japonez Going Green crește cel mai bine pe soluri ușor acide, proaspete. Evităm solurile calcaroase. Ne putem asigura de conținutul de var al solului nostru punând câteva pumni de pământ într-un recipient și adăugând oțet pe el. Dacă "clocotește" intens, conținutul de var este ridicat. Într-un astfel de caz, faceți o groapă mare de plantare și umpleți-o cu pământ acid.

Cerințe nutritive: Nu necesită mulți nutrienți, adăugați îngrășământ organic și compost în fiecare an la rădăcini, iar arțarul japonez se va dezvolta frumos.

Tundere: Nu necesită tundere continuă, tăiați din lăstari doar pentru menținerea formei.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?