Previous
Next

Ratisol Pasta este o momeala rodenticida ce are ca organism tinta: Șoarecele de casă (Mus musculus), atât pentru populația tânără cât și pentru adulți, si Șobolanul cenușiu (Rattus norvegicus), atât pentru populația tânără cât și pentru adulți.

Pachetul contine: 50 buc de Ratisol Pasta 150g

450,00 lei
249,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

62.38 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ratisol Pasta este o momeala rodenticida sub forma de pasta proaspata, pentru combaterea sobolanilor si soarecilor.

Substante active:

  • 0,0025%-Brodifacum,
  • 0,001g-Benzoat de denatonium
  • Formulare: Momeală proaspătă (pastă)

Ratisol Pasta este o momeala rodenticida ce are ca organism tinta: Șoarecele de casă (Mus musculus), atât pentru populația tânără cât și pentru adulți, si Șobolanul cenușiu (Rattus norvegicus), atât pentru populația tânără cât și pentru adulți.

Mod de actiune:

Ratisol Pasta este un rodenticid gata de utilizare sub formă de momeală proaspătă (pastă) pe bază de brodifacoum, substanță activă anticoagulantă extrem de eficientă împotriva șobolanilor și șoarecilor, chiar și după o singură administrare. Produsul este deosebit de atractiv și plăcut pentru toate speciile de rozătoare pentru care este destinat utilizării. Ambalajul primar în plicuri cu o singură doză îl face, de asemenea, extrem de practic. Datorită modului cum este formulat, produsul nu creează suspiciuni în populația de rozătoare, menținându-și astfel gustul și proprietățile neschimbate.

Ratisol Pasta conține o substanță amară pentru a preveni ingerarea accidentală de către copii. Poate fi folosit în interiorul și în jurul clădirilor, cum ar fi, de exemplu, case, pivnițe, garaje, depozite și grădini private.

Mod de utilizare:

Ratisol Pasta este o momeală gata de utilizare sub formă de pastă proaspătă pentru a fi utilizată în recipiente pentru momeală protejată (stații de intoxicare) protejate de agenții atmosferici, de ingerarea speciilor nevizate și de dispersia în mediu.

Utilizarea în interiorul clădirilor pentru controlul Șoarecelui de casă (Mus musculus):  Aplicați 20-40 g de momeală Ratisol Pasta în recipient (stația de intoxicare), egală cu 2-4 momeli pastă proaspătă pentru pliculețele care cântăresc 10 g fiecare. În cazul în care avem o suprafaţă mai mare și sunt necesare mai multe containere ( statii de intoxicare), acestea se plasează la o distanță de aproximativ 10-15 metri unul de celălalt dar în orice caz nu la mai puțin de  5 metri. Containerele trebuie inspectate la fiecare 2-3 zile la începutul tratamentului și apoi cel puțin săptămânal. Acest lucru este de a verifica integritatea containerului, consumul de momeală, și, eventual, pentru a elimina carcasele rozătoarelor.

Când este necesar, completați momeala. Utilizarea în interiorul clădirilor pentru controlul Șobolanului cenușiu (Rattus norvegicus): Aplicați 100-200 g de Ratisol Pasta egală cu 10-20 momeli pastă proaspătă pentru pliculețele care cântăresc 10 g fiecare.În cazul în care avem o suprafaţă mai mare și sunt necesare mai multe containere, acestea se plasează la o distanță de aproximativ 10-15 metri unul de celălalt dar în orice caz nu la mai puțin de  5 metri. Recipientele trebuie inspectate la fiecare 5-7 zile la începutul tratamentului și apoi cel puțin săptămânal. Acest lucru este de a verifica integritatea containerului, consumul de momeală, și, eventual, pentru a elimina carcasele rozătoarelor. Când este necesar, completați momeala. Utilizarea în exteriorul clădirilor pentru controlul Șobolanului cenușiu (Rattus norvegicus): Aplicați 100-200 g de Ratisol Pasta egală cu 10-20 momeli pastă proaspătă pentru pliculețele care cântăresc 10 g fiecare. În cazul în care avem o suprafaţă mai mare și sunt necesare mai multe containere, acestea se plasează la o distanță de aproximativ 10-15 metri unul de celălalt dar în orice caz nu la mai puțin de  5 metri. Poziționați recipientele cu momeală în zone care nu sunt expuse inundațiilor. Înlocuiți momeala în recipiente dacă acestea sunt deteriorate de apă sau contaminate cu murdărie. Containerele cu momeli trebuie verificate cel puțin la fiecare 5-7 zile la începutul tratamentului și cel puțin săptămânal după aceea, pentru a verifica dacă momeala este acceptată, recipientele sunt intacte și pentru a scoate corpurile rozătoarelor. Umpleți recipientul când este necesar.

Alte informatii:

Datorită modului lor de acțiune întârziat, efectul rodenticidelor anticoagulante poate dura 4 până la 10 zile. Rozătoarele pot fi purtători ai bolilor. Nu atingeți rozătoarele cu mâinile goale: pentru eliminare, utilizați mănuși sau unelte, cum ar fi cleștii. Acest produs conține o substanță extrem de amară și un colorant.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?